Zaživel je strokovni IAB panel

Članek lahko preberete v 

1

 min

Strokovni spletni panel na področju digitalnega marketinga v Sloveniji

V sodelovanju z IAB Slovenija, panožnim združenjem za promocijo in podporo razvoju digitalnega in interaktivnega oglaševanja ter komunikacije, smo zasnovali strokovni spletni IAB panel, skupnost strokovnjakov na področju digitalnega marketinga in tehnologij.

Namen spletnega panela je spremljanje razvoja trga

Glavni cilj je zagotavljanje podatkov ter boljši uvid v razvoj slovenskega digitalnega trga. S strokovnim panelom se vzpostavlja tudi skupnost izven krogov članstva, saj je namenjen širši strokovni javnosti na področju panoge digitalnega marketinga.

“Za cilj smo si postavili ustvariti digitalno skupnost, ki bo v panel prispevala podatke, v zameno pa dobivala rezultate in tako pridobivala pomembne informacije za svoj nadaljnji razvoj. Izkušnje so nam namreč pokazale, da v Sloveniji najbolj primanjkuje prav podatkov o trgu, ki pa so tudi najbolj pomembni. Naši člani namreč vedno znova najbolje ocenjujejo prav projekte, ki jim prinašajo uporabne uvide v razvoj trga in s tem konkurenčno prednost.”
Zoran Savin, direktor Zavoda IAB Slovenija in pobudnik panela

Člani IAB spletnega panela so predstavniki širše strokovne javnosti

Panelu se tako lahko pridruži vsak (kot posameznik ali kot predstavnik podjetja), ki je tako ali drugače aktiven na področju digitalnega marketinga. V zahvalo za čas, namenjen sodelovanju, bodo vsi sodelujoči prejeli podrobnejše izsledke raziskav. Še več, pri nekaterih pomembnejših temah bodo deležni tudi srečanj v živo, ki bodo služila za še hitrejši prenos izkušenj in izsledkov raziskav v prakso.

S tem panelom, ki je hkrati prvi strokovni spletni panel v Sloveniji, želi IAB okrepiti tudi raznolikost področij, ki jih pokriva združenje, saj digitalni marketing ustvarjajo različne panoge, od temeljev v informacijski tehnologiji do komunikacijskih in kreativnih panog.

Pridružite se

Če se vidite v širši strokovni javnosti ali kot deležnik digitalnega marketinga, se pridružite IAB panelu!

Vas zanima, kako bi lahko vzpostavili panel tudi za vašo strokovno javnost? Preberite več o strokovnih spletnih panelih

Dodajte se na seznam prejemnikov našega strokovnega mesečnika.

Arhea Mentor bo vsak mesec prinesel nove primere dobre prakse, nova znanja in tehnologije, ki smo jih spoznali. Lahko prelistate Arhiv zadnjih Mentorjev, če pa si želite biti med prvimi, ki bodo izvedeli za novosti, se prijavite!

Še ne prejemate Mentorja?