Tamara Posedi

vodja projektov

Neverjetno hitro se je obrnilo mojih (prvih :D) 15 let v Arhei. V teh letih je raslo in se krepilo sodelovanje z naročniki, prav tako pa je rasla in se krepila tudi naša ekipa.

Kaj naročniki in sodelavci pri tebi najbolj cenijo?

Dobivam odzive, da sem zelo zanesljiva in odgovorna. To našim naročnikom prinaša varnost. In seveda ne smem pozabiti na prilagodljivost, ta je v tržnem raziskovanju zelo zaželena.

Kaj te motivira pri raziskavah?

Ko te enkrat potegne v svet raziskav, te ne spusti tako enostavno. Niti si ne želiš, da bi te. Raziskave so me naučile kritično gledati na podatke, jih povezovati ter se stalno spraševati.

Kakšen »raziskovalni« nasvet bi podala podjetjem?

Preverite, kaj vse že veste o svojih kupcih in trgu, na katerem ste prisotni! Pogosto se zgodi, da imajo zaposleni veliko informacij o trgu, vendar jih podjetje ne zna uporabiti ali jih ne pozna, saj so razdrobljene na različnih mestih (npr. nekaj o trgu in vaših kupcih vedo prodajalci, nekaj v trženju, nabavi, …). Izvedite, kakšne informacije imajo vaši zaposleni in jih povežite v znanje.

Kaj bi počela, če bi imela prost teden?

Nekaj dni bi preživela v družbi prijateljev in odkrivanju čarov kakšnega mesta, ki ga še ne poznam. Preostanek tedna pa bi posvetila vrtu, ki je trenutno popolnoma zaraščen.

Imam več kot 15 let praktičnih izkušenj v trženjskem raziskovanju. Z izkušnjami ne mislim le na to, kako izvesti raziskavo, da bo koristna za naročnika, ampak tudi, kako sodelovati tako z naročniki kot sodelavci, da bomo vsi zadovoljni in bo neprespanih noči čim manj.

 

Arhea smo ljudje

Spoznaj nas vse:

Geni Arh

direktorica, partnerica

Meta Arh

senior expert, partnerica

Petra Oseli

business development

Tamara Posedi

vodja projektov

Anže Arh

vodja projektov

Maja Taler

asistentka na projektih