Arheo priporočajo

Svoje raziskovalne izzive nam zaupajo naročniki različnih velikosti in iz različnih vertikal. Z vsakim naročnikom delamo partnersko in se vživimo v potrebe in zahteve, kot bi bile naše.

V sodelovanju z Arheo nas je navdušil njihov žar za poglobljeno razumevanje potreb naročnika in brezkompromisna strokovnost – nikoli nismo šli po bližnjici. Njihove izkušnje so pripomogle, da smo se stvari lotili pragmatično, a so hkrati vsi opravljeni koraki imeli svoj cilj in namen.

Vodi jih princip dobrega gospodarja, z danimi sredstvi so vedno ustvarili maksimum. Njihovo znanje in razmišljanje je kritično in izjemno multidisciplinarno, predvsem pa zdravorazumsko in srčno. Arhea je najboljši sparing partner za tekme, ki so pomembne in za igralce, ki so močni in želijo res nekaj narediti. Ponosna in vesela sem, da smo skupaj naredili nekaj stvari, veselim se prve naslednje možnosti skupnega sodelovanja.

Podjetnikom in inovatorjem je pri njihovi poti na trg Arhea Solutio zemljevid, kompas in oprema za prvo pomoč. Le hoditi morajo sami.

V Združenju Manager smo ob strokovnem vodenju in podpori Arhee izvedli raziskavo med našimi člani o percepciji združenja. Intervjuji, ki smo jih izvedli s članicami in člani, so bili dobro izhodišče za podporo našim programskim aktivnostim. Odločitev, da v raziskavo vključimo zunanje strokovnjake, se je izkazala za pravo, saj smo dobili objektivne in neodvisne odgovore na naša vprašanja ter korektne usmeritve za naprej.

S podjetjem Arhea smo sodelovali na projektu za lansiranje naših novih izdelkov. Na podlagi poglobljene analize potrošnikov LEONE blagovne znamke in potencialnih potrošnikov smo skupaj začrtali pot razvoja nove skupine družinskih izdelkov, kar je predstavljalo za nas nekaj novega. S pomočjo ekipe Arhea sedaj lažje razumemo potrošnike LEONE sladoledov. Člani ekipe Arhea razmišljajo zelo kreativno in izven okvirjev, kar sovpada tudi z našim razmišljanjem, na drugi strani pa so zelo natančni in točni. Vsakemu, ki si želi bolje razumeti stranke ali trg, svetujem sodelovanje z njimi.

Za sodelovanje z Arheo smo se odločili, ker smo želeli boljše spoznati naše kupce in njihove navade. Z rezultatom in sodelovanjem smo bili zelo zadovoljni. Prisluhnejo željam naročnika in strokovno vodijo projekt od načrtovanja do izvedbe. Hvala vam za odlično sodelovanje.

Podjetje Arhea smo vključevali v podjetju Toyota Adria d.o.o. na večih področjih – pri analizi uspešnosti večjih kampanj s poudarkom na analizi strukture in povratne informacije strank, za pomoč pri pripravi marketinške strategije, za analizo uspešnosti »touch points« s strankami,..

Zmeraj so se izkazali kot visoko strokovna, fleksibilna in prodorna skupina strokovnjakov s področja analize strank, njihovih prodajnih in poprodajnih navad in ambicij ter predvsem kot partner, ki jasno predlaga kako naprej.