Anže Arh

vodja projektov

Najbolj me motivira videti direkten (pozitiven) vpliv raziskav na strategijo, marketinško komunikacijo ter uporabniško izkušnjo, ki jo ponujajo podjetja.

Kaj naročniki in sodelavci pri tebi najbolj cenijo?

Kreativnost, odločnost, razgledanost in seveda humor 😀

Kaj te motivira pri raziskavah?

Videti direkten (pozitiven) vpliv raziskav na strategijo, marketinško komunikacijo ter uporabniško izkušnjo, ki jo ponujajo podjetja. Torej, da podjetja na lastni koži izkusijo in ozavestijo, da je racionalno upoštevanje potrošnikov, še posebej lastnih strank, edina pot za trajni razvoj in rast.

Kakšen »raziskovalni« nasvet bi podal podjetjem?

Če se navežem na prejšnji odgovor: večina ljudi živi dlje, kot obstaja povprečno veliko podjetje – življenjska doba podjetij pa še kar pada. Zato je moj nasvet, da naj podjetja ne izgubijo stika z njihovo glavno ‘življenjsko funkcijo’ – strankami. Poleg tega pa naj se čim prej usmerijo v optimizacijo uporabniške izkušnje, ker produkt / osnovna storitev že dolgo ni več konkurenčna prednost podjetji.

Kaj bi počel, če bi imel prost teden?

Prost od česa? Vsak teden je prost, saj smo si sami prosto izbrali, neposredno ali posredno, kaj bomo določen teden počeli – vsaj upam.

Že prej sem redno sodeloval z Arheo, po zaključenem študiju na škotski univerzi Abertay Dundee, pa sem postal njen polnopraven član. Prej sem opravljal priložnostna dela tudi za sestrsko podjetje Temidia, pred tem pa sem prakso med drugim opravljal v Agenciji 101 in Lesnini. Trenutno prav tako obiskujem magistrski študij strateškega tržnega komuniciranja na Fakulteti za družbene vede.

Arhea smo ljudje

Spoznaj nas vse:

Geni Arh

direktorica, partnerica

Meta Arh

senior expert, partnerica

Petra Oseli

business development

Tamara Posedi

vodja projektov

Anže Arh

vodja projektov

Maja Taler

asistentka na projektih